Agenda

Latest trends, fresh insight and actionable strategies from leaders across the entire ecommerce delivery ecosystem.

10:00 am

20 min

Welcome and Metapack Update

10:20 am

30 min

Keynote: Delivery experience – the underrated differentiator

11:00 am

45 min

Panel: Succeeding in an ecommerce-first economy

12:00 pm

30 min

Repurposing the physical store

12:30 pm

45 min

Networking and live demos

1:15 pm

30 min

Ecommerce delivery of the future

2:00 pm

45 min

Delivery preference by demographic

3:00 pm

45 min

Driving efficiency in the all-delivery era

4:00 pm

30 min

Overcoming barriers to cross-border expansion

4:45 pm

45 min

Panel: Pathways to sustainable delivery

5:30 pm

15 min

Announcement: The Delivery Conference 2023